Διαμονή

Για όσους θα ήθελαν να ξεφύγουν από τους μονότονους ρυθμούς και την ανία της πόλης, και για όσους αναζητούν ένα πραγματικό καταφύγιο μακριά από το πλήθος, η Σχοινούσα και το φιλόξενο προσωπικό του Ξενοδοχείου "Ηλιοβασίλεμα" σας περιμένουν για να σας προσφέρουν όλα όσα ζητάτε από τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, στην παραλία Λειβάδι, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Λειβάδι» προβάλλουν ως την ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Η παραλία απέχει από τη Χώρα λιγότερο από 1 χλμ. Τα γαλάζια νερά, η σπειρωτή άμμος και τα ψηλά αρμυρίκια με τον πλούσιο ίσκιο την κάνουν να ξεχωρίζει.
Το συγκρότημα «Αγνάντεμα» βρίσκεται Β.Α. της χώρας της Σχοινούσας, απέχει 150μ. από το κέντρο και 1χμ. από το λιμάνι του νησιού.
Το συγκρότημα "Ririka Rooms" είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με καθαρά ευρύχωρα δωμάτια και καταπληκτική θέα στη θάλασσα.
Το "HΟΤΕL ΑΝΕΣΗ", βρίσκεται 1 χλμ. από το λιμάνι του νησιού. Στα δωμάτια μας, ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ήσυχες, άνετες και ξέγνοιαστες διακοπές, χάρη στην άριστη φιλοξενία μας.

Ο καιρός στη Σχοινούσα